Eğitim Koçluğu Eğitici Eğitimi Sertifika Programı

500,00 TL (+%8 KDV)

Kontenjan 30
Eğiticiler

Mustafa İŞLEK (Uzman Psikolojik Danışman - Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi)

Koordinatör

Doç. Dr. İbrahim Hakan KARATAŞ (İMÜ Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim dalı Öğretim Üyesi)

Istanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER)

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında (resmi ya da özel) görev yapan öğretmenlere yönelik hedef belirlemelerine katkı sağlamak, öğrenci başarısını arttırmak, gelişimlerini takip etmek, öğrenme süreçlerini zenginleştirme ve böylece daha mutlu öğrenci ve veliler yetiştirmek maksadıyla eğitim vermek ve destek sağlamak.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında (resmi ya da özel) görev yapan öğretmenler.

Başvuru Koşulları

Kayıt için Gerekli Belgeler

Kimlik fotokopisi,

Görev Yeri Belgesi.

Ölçme Değerlenirme Yöntemi

Genel değerlendirme sınavı (test).

Verilen eğitimin % 85’ine katılmış olmak gerekmektedir. Sınav (Final Projesi) başarı puanı 70’dir. Eğitimi tamamlayanlara “Eğitim Sertifikası” verilecektir. Sertifikalar elden imza karşılığı ya da kargo ile teslim edilecektir.

(İMÜSEM334-01 Eğitim Koçluğu Eğitici Eğitimi Sertifika Programı ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile taksitle ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin (Maximum özelliği olan kredi kartlarına 10 (on) taksit şeklinde yapılabilir) imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmamaktadır.

2. Adım: Başvuru teyit epostası aldıktan sonra yukarıda belirtilen hesap numarasına ücreti yatırınız.

3. Adım: Ödeme dekontunuzu imusem@medeniyet.edu.tr veya imusem01@gmail.com adresine eposta yoluyla gönderiniz.

Not: Programa kayıt olmak için ödeme yaptığınız halde geçerli bir sebepten programa devam edemeyecek olursanız, dersler başlamadan 3 (üç) iş günü önce iade talebinde bulunanlara 50 TL kayıt ücreti kesildikten sonra kalan ücretin tamamı, iade edilecektir.

Mustafa İŞLEK

0 (216) 546 1003

igedermerkez@gmail.com

Başvuru, kayıt ve ücretler hakkında bilgi almak için