Genel İngilizce Kursu

31.10.2016

Genel İngilizce Kursu

İMUSEM405-03

Yeterli kursiyer sayısına ulaşıldığında açılacaktır.

Koordinatör

Onur Ertunç SARİ

Hafta Sonu Grubu: Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 -  14.25 saatleri arası (Günde 5 ders saati –Toplam 80 ders saati )

Ders Saatleri

1.ders

10.00-10.45

2.ders

10.55-11.40

3.ders

11.50-12.35

4.ders

12.45-13.30

5.ders

13.40-14.25

Hafta Sonu Grubu:1.200,00 TL (KDV Dahil)

NOT: İndirimden yararlanan kişiler kayıt süresinde belgelerini ibraz etmeleri zorunludur.

Kontenjan

İMU Güney Yerleşke C Blok, Kadıköy

Kursumuz genel amaçlı İngilizce öğrenimini dört dil becerisi (okuma, dinleme, yazma ve konuşma) altında gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Kursumuz ilk olarak Elementary seviyesinden başlayacak olup kurs sonunda bu kurun başarıyla bitirilmesi hedeflenmektedir. Kursa katılan öğrencilerimiz dersi veren hocalar tarafından belirtilen ders kitabını temin etmeliler.

Başvuru Süreci

Ön başvurular İMÜSEM tarafından belirtilen son tarihe kadar alınır ve ön başvuruların yeterli sayıya ulaştığı takdirde kursiyerlerimizle iletişime geçilerek kesin kayıtlarının yapılması istenir. Kesin kayıt süresinde kursiyerlerimizin belirtilen hesaba kurs ücretinin yatırması gerekir. Bu süreçten sonra kaydını tamamlayan kursiyerlerimiz eğitimine belirtilen tarihte başlayabilirler.

NOT: Açılacak her bir sınıfta kursiyer sayısı minimum 12 kişi olmalıdır. Kesin kayıtlar bu yeterli sayıya ulaşıldığı takdirde yapılır. Kesin kayıt yapıldıktan sonra dersler başlar ve kurs ücreti kesinlikle iade edilmez.

Katılım Şartları

GENEL İNGİLİZCE KURSLARI her yaş ve meslek grubundan tüm talep eden adaylara hizmet sunmak amacıyla organize edilmektedir.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi

(IMUSEM 405-03 Genel İngilizce Kursu ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile taksitle ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmamaktadır.

onurertunc.sari@medeniyet.edu.tr