İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanlığı Sertifika Programı

Hafta Sonu

10.00 - 17.00

(Dönemsel olarak tekrarlanacaktır.)

Eğitim bütçenizi ve diğer detayları düzenlemek için diğer dönemlerin bilgisine ihtiyaç duyabileceğinizi düşündüğümüzden dolayı bu bilgileri sizinle paylaşıyoruz. Aşağıda sonraki dönemlerin başlangıç tarihlerini görebilirisiniz.

04.11.2017

18.11.2017

02.12.2017

17.12.2017

Eğitimin Süresi 4 Hafta -  48 Saat

2.500,00 TL (KDV Dahil)

Kontenjan En az 10 kişi

Doç. Dr. Adem BALTACI ((İMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı)

Yrd. Doç. Dr. Pelin VARDARLIER (Medipol Ü. İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü)

Yrd. Doç. Dr. Ömer Erdem KOÇAK (Medipol Ü. İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü)

Yrd. Doç. Dr. Ramazan TİYEK (Kırklareli Ü. İ.İ.B.F. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü)

Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ (Kırklareli Ü. İ.İ.B.F. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü)

Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Bilal ÇANKIR (İMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı)

İMÜ Altunizade Yerleşkesi

(Capitol Karşısı)

İnsan kaynakları alanında kendini geliştirmek isteyenlere rehberlik etmek.

İşletmelerde insan kaynaklarında çalışan profesyoneller ile insan kaynakları alanında çalışan orta ve üst düzey yöneticiler ile insan hakları alanında uzmanlaşmak isteyenler.

Kurs İçeriği

1. İnsan Kaynakları Planlaması, Seçme ve Yerleştirme,

2. Performans Değerleme,

3. İş Değerleme, Ücret ve Ödül Yönetimi,

4. İşletmelerde Eğitim, Geliştirme ve Motivasyon,

5. Örgüt Psikolojisi,

6. Çalışma ve Endüstri İlişkileri,

7. İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku.

Başvuru Koşulları

Lisans öğrencileri, mezunlar ve çalışanlar.

Katılım zorunludur. Ancak katılımcıların, derslerin1/12’sine, yani 4 saate kadar devam etmeme hakkı bulunmaktadır.

(IMUSEM323-01 İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanlığı Sertifika Programı ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmamaktadır.

Yrd. Doç. Dr. Bilal ÇANKIR

bilalcankir@gmail.com