Konkordato Komiserliği Eğitimi Sertifika Programı ( Uzaktan Eğitim )

20.10.2020

YENİ DÖNEM KAYITLAR BAŞLADI !
Son Başvuru Tarihi: 23 Kasım 2018 23:59
Eğitim Başlangıç Tarihi: 24 Kasım 2018 11:00
Sınav Başlangıç Tarihi: 14 Aralık 2018 11:00
Sınav Bitiş Tarihi: 21 Aralık 2018 23:59

%60 İNDİRİM 1000TL
Eğitim Ücreti: 400.00 TL
Kredi Kartına Taksit İmkanı !

Mali yönden zor durumdaki borçlular için 15.03.2018 tarihinde yürürlüğe giren İcra ve İflas Kanunu’nun yeni konkordato hükümlerinin uygulanmasına ilişkin hukuki ve mali bilgilerin katılımcıya aktarılması hedeflenmektedir. Bu kapsamda, konkordato başvurusunun yapılması, başvurunun borçlu ve alacaklılar bakımından hukuki sonuçları ve sürecin işleyişi konularında ayrıntılı bilgi verilmektedir. Ayrıca, konkordato başvurusuyla birlikte mahkemeye sunulması gereken ‘konkordato projesi’ ve bağımsız denetim şirketleri tarafından hazırlanması öngörülen ‘finansal analiz raporları” hakkında mali ve hukuki konular ele alınmaktadır.

Eğiitim Şartı

En az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak

Konkordato Komiserliğine ilişkin Resmi Gazete ilanı için Tıklayınız.

Eğitim İçeriği ( 24 Saat )

I. KONKORDATO KAVRAMI VE TÜRLERİ
II. ADİ KONKORDATO USULÜ

• A. Konkordatoya Kimler Başvurabilir?
  • B. Konkordatoya Başvurulabilen Hâller Nelerdir?
  • C. Konkordato Başvurusunda Görevli ve Yetkili Mahkeme
  • D. Konkordato Başvurusu Yapılırken Mahkemeye Verilmesi Gereken Belgeler
  1. Konkordato Ön Projesi
  2. Borçlunun Malvarlığı ve Mali Durumunu Gösterir Belgeler, Gelir Tablosu, Nakit Akım Tablosu, Nihai Bilanço ve Ara Bilançolar
  3. Alacaklıları, Alacak Miktarlarını ve Alacaklıların İmtiyaz Durumunu Gösterir Tablo
  4. Alacaklıların Eline Konkordatoda ve Borçlunun İflası Halinde Geçecek Miktarı Karşılaştırmalı Olarak Gösteren Tablo
  5. Bağımsız Denetim Kuruluşları Tarafından Hazırlanan Finansal Analiz Raporları

III. KONKORDATO BAŞVURUSUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ VE GEÇİCİ MÜHLET KARARININ SONUÇLARI

• A. Borçlunun Malvarlığının Korunması için Gerekli Tedbirler Alınması
  • B. Takiplerin Durması ve Yeni Takip Yapılamaması
  • C. Geçici Komiser Atanması ve Geçici Komiserin Görevleri
  • D. Alacaklılara İtiraz Hakkı Tanınması ve Alacaklıların Yönelttikleri İtirazın Sonuçları

IV. KESİN MÜHLETİN VERİLMESİ, UZATILMASI ve KALDIRILMASI
V. BORÇLUYA KESİN MÜHLET VERİLMESİNİN SONUÇLARI
VI. ALACAKLILAR TOPLANTISININ YAPILMASI VE ÇOĞUNLUĞUN TESPİTİ
VII. REHİNLİ ALACAKLILARLA MÜZAKERE VE BORÇLARIN YAPILANDIRILMASI
VIII. KONKORDATONUN TASDİKİ ŞARTLARI VE TASDİK KARARINA KARŞI BAŞVURULABİLECEK KANUN YOLLARI
IX. KONKORDATONUN HÜKÜMLERİ
X. KONKORDATONUN FESHİ

Eğitim Süreci

• Eğitim programı, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır.
  • Tüm müfredat, eğitim modülleri ve videolardan oluşmaktadır.
  • Eğitimlere katılım için belirli bir gün ve saat sınırlaması yoktur. Dilediğiniz yer ve zamanda, internete bağlı olduğunuz tüm cihazlardan (tablet, telefon ve bilgisayar vs.) takip edebilirsiniz.
  • Bu sertifika programı, toplamda örgün eğitim müfredatının tamamını kapsamaktadır.
  • Toplam eğitim süresi, bireysel performans ve eğitim izleme hızınıza göre değişiklik gösterebilir.
  • Eğitimler, satın aldığınız günden itibaren 90 (doksan) gün boyunca erişiminize açık kalacaktır.

Tamamı Uzaktan Eğitim : Tüm müfredat, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır. Eğitim ve sınav için üniversiteye gitmenize gerek kalmaz.

Müfredat Farkı Yok : Örgün eğitim yerine, etkileşimli videoları izleyerek aynı eğitim içeriğini daha uygun fiyata, daha kısa sürede alabilirsiniz.

Adrese Teslim : Sertifikanız üniversite tarafından adresinize ücretsiz kargolanır. Sertifikalar ıslak imzalı ve doğrulanabilir.

ÜCRET İADESİ YAPILMADIĞINDAN, BAŞVURU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİZ.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ