Ney Eğitimi

2. Periyot: 04 Şubat - 30 Nisan 2019

13 Hafta - 26 Saat

Haftada 2 (iki) saat

(Ders günleri kursiyerler ile müşterek belirlenecektir)

1.000,00 TL (KDV dahil)

(Bir periyot ücretidir)

Kontenjan 10 - 30
Koordinatör Doç. Dr. Ali TAN (İMÜ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Türk Musikisi Bölümü Müzik Topluluklurı Anabilim Dalı)
Eğitim Mekanı İMÜ Altunizade Yerleşkesi

Türk müziğinin klasik enstrümanlarından biri olan NEY’in ve icrasının, yine Türk müziğinin öğretiyi aktarma biçimi olan “Meşk” yoluyla öğretilmesi.

Ney öğrenmeye istekli her yaştan müziksever.

Ney enstrümanının öğretilmesi.

Ölçme Değerlendirme Süreci

Birebir pratik icra sınavı.

(IMUSEM229-01 Ney Eğitimi ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmamaktadır.

3. Adım: Ödeme dekontunuzu imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta yoluyla gönderiniz.

Doç. Dr. Ali TAN

ali.tan@medeniyet.edu.tr