Otistik Çocuklar İçin Davranışsal Eğitim Programı (OÇİDEP) – 1

31.01.2017

OÇİDEP (Otistik Çocuklar İçin Davranışsal Eğitim Programı) – 1

25-26 Mart 2017

Doç. Dr. Yeşim Güleç-Aslan (İMÜ Eğitim Bilimleri Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü)

Doç. Dr. Onur Kurt (Anadolu Üniversitesi, Engelliler Araştırma Enstitüsü)

Arş. Gör. Ayşe Büşra Subaşı-Yurtçu (İMÜ Eğitim Bilimleri Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü)

9 Saat - 1,5 Gün

Cumartesi 09:30-17:00

Pazar 09:30-12:30

500,00 tl (KDV Dahil)

Kontenjan

20-35 kişi

İMU Güney Yerleşke A Blok, Kadıköy

A Blok - A011 Nolu Derslik

Seminerin amacı OÇİDEP (Otistik Çocuklar İçin Davranışsal Eğitim Programı) hakkında katılımcılara kuramsal ve uygulamalı bilgi sunmaktır. Bu doğrultuda, bu kursta katılımcıların OÇİDEP, OÇİDEP temel becerilerinden temel eşleme ve sınıflama becerileri ve temel taklit becerileri hakkında bilgi aktarımı ve beceri kazandırma amaçlanmaktadır.

Bölüm 1: OÇİDEP Giriş

Bölüm 2: Temel Eşleme ve Sınıflama Becerileri

Bölüm 3: Temel Taklit Becerileri

Kursu başarıyla tamamlayanlara katılım belgesi verilecektir.

Katılım Şartları

Öğretmenler, uzmanlar, ilgili alanda yüksekokul ya da lise mezunları, ilgili bir alanda öğrenim gören üniversite öğrencileri ve aile üyeleri kabul edilmektedir. Katılımcılarda herhangi bir ön koşul aranmamakla birlikte, uygulamalı davranış analizi konusunda ön bilgiye sahip olmak yararlı olacaktır.

Son Başvuru Tarihi

20 Mart 2017 Pazartesi

(İMUSEM 206-1 OÇİDEP 1 Semineri ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmamaktadır.

subasib@gmail.com