Ruhsal İyiliğe Giden Yol: AFFETME EĞİTİMİ

5 saat

300,00 TL (KDV Dahil)

Kontenjan 20 - 40

Prof. Dr. Esra ENGİN (Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı)

Prof. Dr. Ayşegül BİLGE (Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı)

Koordinatör Prof. Dr. Ayşe OKANLI (İMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Hemşirelik Anabilim Dalı)
Eğitim Mekanı İMÜ Altunizade Yerleşkesi

Başvuru Koşulları

Herkes katılabilir.

Kursu katılanlara "Katılım Belgesi" verilecektir.

(IMUSEM105-01 Ruhsal İyiliğe Giden Yol AFFETME EĞİTİMİ ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmamaktadır.

2. Adım: Başvuru teyit epostası aldıktan sonra yukarıda belirtilen hesap numarasına ücretinizi yatırınız.

3. Adım: Ödeme dekontunuzu imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta yoluyla gönderiniz.

Prof. Dr. Ayşe OKANLI

a.okanli@gmail.com