Rusça A1 Düzey Dil Kursu – 1

Kontenjan

10-20 kişi

İMU Güney Yerleşke C Blok, Kadıköy

Rusça öğrenmeye yeni başlayanlar için A1 düzeyinde Rusça dil eğitimi.

Rusça öğrenmeye yeni başlayanlar, anadili Rusça olan ve dil öğretimi alanında uzman eğitimciler ile A1 düzeyine ulaştırılmaktadır. Dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerileri etkin olarak özgün görsel-işitsel materyallerle ve nitelikli eğitim setleriyle geliştirilmektedir. Doğru telaffuzun öğrenimine önem verilmektedir.

Kursu başarıyla tamamlayanlara sertifika verilecektir.

Katılım Şartları

Genel, Öğrenciler, Akademisyenler, Araştırmacılar

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi

(İMUSEM 406-1 Rusça Dil Kursu - 1 ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile taksitle ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmamaktadır.

amiraakcay@yahoo.com