Sosyal Girişimcilik Sertifika Programı

14.10.2017 - 09.12.2017

Cumartesi: 10.00 - 17.00

(Dönemsel olarak tekrarlanacaktır.)

Eğitim bütçenizi ve diğer detayları düzenlemek için diğer dönemlerin bilgisine ihtiyaç duyabileceğinizi düşündüğümüzden dolayı bu bilgileri sizinle paylaşıyoruz. Aşağıda sonraki dönemlerin başlangıç tarihlerini görebilirisiniz.

04.11.2017

11.11.2017

18.11.2017

25.11.2017

02.12.2017

09.12.2017

16.12.2017

30.12.2017

Eğitimin Süresi 50 Saat

2.000,00 TL (KDV Dahil)

Kontenjan En az 10 kişi

Doç. Dr. Selma ARIKAN (İMÜ Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Psikoloji Anabilim Dalı)

Doç. Dr. Ezgi YILDIRIM SAATÇİ (Okan Ü. İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü)

Yrd. Doç. Dr. Bilal ÇANKIR (İMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı)

Öğr. Gör. Enver MENGÜ (İMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü Sosyal Hizmetler Anabilim Dal)

Av. Ramazan ARITÜRK

Av. Cihat GÖKDEMİR (İnsan Hakları ve Adalet Hareketi Yönetim Kurulu Üyesi)

Osman ŞENTÜRK (LCWaikiki Chief Operating Officer)

Ünsal SÖZBİR (İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı)

Salih ÇAKTI (Uzman-Eğitimci)

Koordinatör Doç. Dr. M. Lütfi ARSLAN (İMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı)

İMÜ Altunizade Yerleşkesi

(Capitol Karşısı)

Sosyal Girişimcilik hususunda kendini geliştirmek isteyenlere rehberlik etmek, proje fikirleri üretmek, geliştirmek ve proje teklifleri üzerinde çalışmalarda bulunmak.

Sosyal Girişimcilik ile ilgilenenler, yaşadığı toplumsal çevre faydasına yenilikçi ve inovatif proje geliştirmek isteyenler, kendisini birer girişimci olarak düşünenler veya girişimci olmak isteyenler.

Kurs İçeriği

1. Sosyal Girişimcilik ve Network Kurma

2. Sosyal Girişimci

3. Sosyal Girişimciler için İş Planı

4. Proje Atölyesi

5. Sosyal Girişimciliğin Sosyolojik Temelleri

6. Sosyal Girişimciliğin Hukuki Yönü ve Şirket Kurma

7. Sosyal Girişimcilikte Sürdürülebilirlik ve Finansal Modeller

8. Sosyal Girişimcilikte Kültürel Boyut

9. Sosyal Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Yönetimi veya Liderlik

10. Sosyal Girişimcilik ve Bilişim Teknolojileri

Başvuru Koşulları

Lisans öğrencileri, mezunlar, çalışanlar başvurabilirler.

Katılım zorunludur. Ancak katılımcıların derslerin 1/10 una kadar yani 5 saate kadar devam etmeme hakkı bulunmaktadır.

(IMUSEM324-01 Sosyal Girişimcilik Sertifika Programı ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmamaktadır.

Yrd. Doç. Dr. Bilal ÇANKIR

bilalcankir@gmail.com

NOT: Detaylı bilgi için aşağıdaki dosyayı inceleyebilirsiniz.

DOSYALAR

TARİH DOSYA ADI İNDİR