Temel Latince Dil Kursu – 1

Kontenjan

10-30 kişi

İMU Güney Yerleşke C Blok, Kadıköy

Latince temel gramer bilgisi ve metin çözümleme becerisi kazandırmak

Bu dersimizin amacı Latince’nin temel gramerini kavramaktır. Dersimizin metotu basitten karmaşığa doğru aşamalı olarak ilerleyen Latince metinleri okumak ve gramer çözümlemeleri üzerinde durmak olacaktır. Dersimiz için kullanacağımız okuma ve alıştırma materyalimiz: Hans Orberg'in Familia Romana adlı eseri olacaktır.  Dersimiz için ünite ödevlerinin muntazaman yapılmas esas olup düzenli katılım gereklidir.

Kursu başarıyla tamamlayanlara sertifika verilecektir.

Katılım Şartları

Genel, Öğrenciler, Akademisyenler, Araştırmacılar

(İMUSEM 407-1 Temel Latince Dil Kursu - 1 ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile taksitle ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmamaktadır.

serdaryan@hotmail.com