Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri Kursu

Anlayarak Hızlı Okum Teknikleri Kursu

Eğitim Tarihi Yeterli kursiyer sayısına ulaşıldığında açılacaktır.

9 Saat - 18.30 - 21.30

Kontenjan 15 - 50 Kişi

500,00 TL (KDV Dahil)

Yunus Emre KARAHAN (Türkiye Hafıza Şampiyonu)

Eğitim Mekânı İMU Güney Yerleşke A Blok, Kadıköy
Koordinatör Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakan KARATAŞ (Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi)

Günümüzde istediğimiz bilgiye hızla ulaşma ve öğrenme çok önemlidir. Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri ile ilkokuldan itibaren kullandığımız yanlış okuma alışkanlıklarından kurtulma hedeflenmiştir. Bunların yerini alacak yeni okuma alışkanlıkları ile daha hızlı ve daha iyi anlayarak okuma mümkün olacaktır.Bu eğitim ile katılımcıların yavaş okumaya neden olan okuma frenlerinden kurtulup anlayarak hızlı okumalarını, bilinçaltı öğrenme teknikleri ile öğrendiklerini kolayca uygulayabilmelerini amaçlıyoruz.

İlkokuldan başlayıp herhangi bir yaş kısıtlaması gözetmeksizin tüm tüm yetişkinler.

• Mevcut okuma alışkanlığınızın değerlendirilmesi
  • Hızlı Okuma Teknikleri
  • Okuma frenleri nelerdir?
  • Nasıl kurtuluruz?
  • Pratik okumanın püf noktaları
  • Okuma, göz ve beyin İlişkisi
  • Ritmik müzikle okumak
  • Sağ beyinle okumak
  • Donanımımızı Geliştirme Alıştırmaları
  • Zihni okumaya hazırlama ve konsantrasyon
  • Anlama konusunda ustalık
  • Günlük alıştırmalar için yönergeler
  • Bilinçaltı davranışı tanımak
  • Belleğinizden yararlanmak

Kursu başarıyla tamamlayanlara katılım belgesi verilecektir (Kursiyerlerin %70 devam zorunluluğu bulunmaktadır).

Yunus Emre KARAHAN Kimdir?

İstanbul doğumlu olan Yunus Emre KARAHAN, Erkut Soyak Anadolu Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra Doğuş Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü burslu olarak kazanmış ve tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde ikinci lisans egitimine devam etmektedir.

Kişisel Gelişim ve NLP uzmanı Hocası Oğuz SAYGIN‘dan;

- Hafıza Teknikleri

- Zihin Haritaları

- Anlayarak Hızlı Okuma

- Mental Aritmetik

- Liderlik

- Öğrenci Koçluğu

- Düşünce Becerileri

- Takım Çalışması

Eğitimlerini almış ve bu eğitimleri çeşitli illerde, okullar, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarında bireysel ve kitlesel katılımcılara aktarmaktadır.

Zihin Haritaları (Mind Mapping) muciti ve Dünya Hafıza Şampiyonası (WMC) kurucusu Tony Buzan ile çeşitli etkileşimleri olmuştur ve ortak bağlantılı çalışmaları devam etmektedir. 2013 ve 2014 Türkiye Hafıza Şampiyonaları’nda şampiyonluklar, özel dereceler almış ve Londra’da yapılan Dünya Hafıza Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmiştir.

Hafıza Teknikleri alanında uzmanlaşmış olan Yunus Emre KARAHAN kendi oluşturmuş olduğu Kolay Öğrenme Teknikleri ile farklı metodlar geliştirerek bunları derslere uygulamıştır. Birçok branşta uygulamış olduğu Kolay Öğrenme Teknikleri kitapları eğitim camiasında çok beğenilmiş ve çokça yeni baskı yapmıştır.

Geliştirmiş olduğu teknikleri öğretim görevlisi olduğu Üsküdar Çocuk Üniversitesi’nde ve TÜZDEV (Türkiye Üstün Zekalılar ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı ) de üstün potansiyel öğrencilere ve Üsküdar Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi gibi birçok devlet kurumunda, üniversitelerde, kitlesel eğitim ve seminer olarak aktarmaktadır.

Çeşitli Radyo ve Televizyon kanallarında çalışmalarını dinleyiciler ile buluşturmuş, sosyal medya ve internet üzerinden online olarak eğitim programları yapmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki özel çalışmaları ve ‘’Yazarlar Okullarda’’ projesi ile birikimlerini öğrenciler, öğretmenler, akademisyenler ile söyleşi, seminer ve eğitimlerle paylaşmaktadır.

(IMUSEM207-01 Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri Kursu​ ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmamaktadır.