Aile Danışmanlığı Sertifika Programı Başladı

10.01.2017

İMÜSEM tarafından organize edilen Aile Danışmanlığı Sertifika Programı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. İhsan KARAMAN’ın katılımıyla başladı. Program, 25 Mayıs 2017 Perşembe günü tamamlanacak. İstanbul’da yaşanan olumsuz hava şartları ve kar muhalefetine rağmen katılımcılarımızın heyecan ve gayreti ile başlayan Programımızın hayırlı ve verimli olmasını dileriz.

Koordinatörlüğünü Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Hemşirelik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe OKANLI ve Koordinasyonu Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hacer Hicran MUTLU’nun yaptığı Aile Danışmanlığı Sertifika Programımız salı ve perşembe günleri Altunizade Yerleşkesi’nde yapılacaktır. 300 saati teorik ve 30 saati süpervizyon eşliğinde 150 saat uygulama olmak üzere toplam 450 saat sürecek olan programımızın açılış dersi Prof. Dr. Ahmet AKIN tarafından verildi.