Mekanik Ahşap Model Yapım Kursu

Yücel Aşıkoğlu

100,00 tl (KDV Dahil)

Mekanik Ahşap Atölyesi Ünalan Üsküdar

Kursun amacı, yetişkin bireylerde sergilenebilir veya kullanılabilir ahşap model tasarımı yeteneğini geliştirerek tasarladıkları modelleri üretebilme ve süsleme becerisi kazanmalarını sağlamak.

Kursiyerler tasarım ve üretim ilkelerini; kullanılan malzemelerin, aletlerin ve makinelerin özelliklerini öğrenirler. Ardından kendilerini sunulan şablonları veya kendi tasarladıkları şekilleri esas alarak ahşap plaka üzerine çeşitli hayvan figürleri, motorlu araç şekilleri vb. çizerek bu figürleri uygun makineleri ve aletleri kullanarak keserler, yine ahşap plakadan tekerlekleri keserek silindir kavelalar ile bu tekerlekleri hayvan gövdesine birleştirirler ve bir oyuncak üretmiş olurlar. Son aşamada bu oyuncağı boyarlar.

Kursu başarıyla tamamlayanlara İMÜSEM Ahşap Model Yapım Kursu Katılım Belgesi verilecektir.

Katılım Şartları

Toza, gürültüye, boyaya aşırı hassasiyeti olmayan, ellerde titreme vb sinirsel bozuklukları olmayan ilgi duyan

• Yetişkinler,
  • Öğretmenler,
  • Öğretmen adayları,
  • Okul yöneticileri,
  • Lisans öğrencileri.

Kursun Yapılacağı Mekan

Mekanik Ahşap AtölyesiÜnalan Mah. Ünalan Caddesi Boğaziçi Sitesi 2. Blok No:2 (Üsküdar Çocuk Üniversitesi Yanı) Üsküdar / İSTANBUL

Son Başvuru Tarihi

23 Şubat 2017 Pazartesi

Hesap Bilgileri

Kuveytturk Katılım Bankası

Ümraniye Şubesi

Öncü Eğitimciler Danışmanlık Hiz. Ltd. Şti.

IBAN: TR73 0020 5000 0936 2625 9000 02

(IMUSEM208-01 Ahşap Model Yapım Kursu ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin oncuyoneticiler@gmail.com adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

1. Adım: Bağlantıyı tıklayarak Başvuru Formunu doldurunuz.

2. Adım: Başvuru teyit epostası aldıktan sonra yukarıda belirtilen hesap numarasına kurs ücretini yatırınız.

3. Adım: Ödeme dekontunuzu oncuyoneticiler@gmail.com adresine eposta yoluyla gönderiniz.

4. Adım: Ödeme dekontunun ulaştığına dair teyit epostası ve ders programı ve ulaşım bilgileri konulu eposta gönderilecektir. Kaydınız tamamlanmıştır.

Not 1: Programa kayıt olmak için ödeme yaptığınız halde geçerli bir sebepten programa devam edemeyecek olursanız, dersler başlamadan 3 gün önce iade talebinde bulunanlara 20 TL kayıt ücreti kesildikten sonra kalan ücretin tamamı, iade edilecektir.

Not 2: Hafta içi bir gün ya da hafta içi akşamları devam edebilecek kursiyerlerimiz için talepler doğrultusunda kurslar açılabilecektir. Lütfen taleplerinizi eposta ile iletiniz.

Başvuru, kayıt ve ücretler hakkında bilgi almak için

Nafi Öztürk

oncuyoneticiler@gmail.com

Telefon ve Fax: 0 216 640 10 55

yucelask@gmail.com

Bu program İMÜSEMÖncü Eğitimciler ve Öncü Yöneticiler işbirliği ile yürütülmektedir.