Modern Yunanca A2 Seviyesi Dil Kursu

Özlem ATAY

800,00 TL (KDV Dahil)

İMU Güney Yerleşke C Blok, Kadıköy

Yunancayı temel düzeyde A1 tamamlayan öğrenciler için hazırlanmış A2 düzey Modern Yunanca Dil Kursu'dur.

Temel seviye (Düzey A2)

Düzenli katılım ve kurs sonunda yapılacak sınav değerlendirmesi sonucuna göre sertifika verilecektir.

Katılım Şartları

A1 seyesini tamamlamış olmak (Yeni katılacak kursiyerler A1 sınavına tabi tutulacaktır).

(IMUSEM401-02 Modern Standart Arapça Kursu ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmamaktadır.

ozlemkardas147@hotmail.com