Akademik Yazma Uzmanı Yetiştirme Programı

Haftaiçi: Salı - Çarşamba - Perşembe

16.00 - 20.30

450,00 TL (KDV Dahil)

İMÜ Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerine ÜCRETSİZ.

Kontenjan -
Koordinatör Doç. Dr. İbrahim Hakan KARATAŞ (İMÜ Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı)

İMÜ Göztepe Güney Yerleşke C Blok

Program Açıklaması

Üniversitemiz bünyesinde “Akademik Yazma Destek Merkezi” oluşturma hedefi çerçevesinde “Akademik Yazma Uzmanı” yetiştirilecektir.

Bu kursta lisans ve lisansüstü öğrencilere “Akademik Yazım Uzmanlığı” eğitimi verilecektir.

Eğitim başarıyla tamamlayan öğrencilerimize, “Akademik Yazma Uzmanı” belgesi verilecektir. Belge alan öğrencilerimizin, diğer öğrencilere akademik yazma desteği vermeleri planlanmaktadır.

Eğitim Çıktıları

Kursu başarı ile tamamlayanlar; Temel Yazma, Akademik Yazma ve Akademik İletişim Yeterliklerine sahip olacaklardır.

Lisans ve Lisansüstü öğrenciler ile alana ilgi duyanlar.

Yöntem

Eğitim, yüzyüze ve uygulamalı olarak yapılacaktır.

Eğitimi tamamlayanlara “Akademik Yazma Uzmanı” belgesi verilecektir.

(IMUSEM232-01 Akademik Yazma Uzmanı Yetiştirme Programı ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir.

Kredi kartı ile ödeme Ziraat Bankası Kendi Kartı Bankkart Combo'nun Kredi Kartı Özelliği Taşıyan Kartlarına Taksit Yapılabilir.

Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

Elden ödeme alınmamaktadır.

2. Adım: Başvuru teyit epostası aldıktan sonra yukarıda belirtilen hesap numarasına ücretinizi yatırınız.

3. Adım: Ödeme dekontunuzu imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta yoluyla gönderiniz.

Doç. Dr. İbrahim Hakan KARATAŞ

Başvuru ve kayıt hakkında bilgi almak için

İrem ÖZEL

iremozel4@gmail.com