Hukuk Uyuşmazlıklarında ARABULUCULUK EĞİTİMİ Programı - 27

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ

Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi Programı - 27

Eğitim Programı ve Katılımcılar

Adalet Bakanlığı tarafından Arabuluculuk Eğitimi vermekle yetkilendirilen ve bir Devlet Üniversitesi olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesi, Sürekli Eğitim Merkezi ile “Arabuluculuk Eğitimi”ni yürütmektedir.

İlgili mevzuat gereği Arabuluculuk Eğitimine, mesleğinde en az beş yıllık kıdeme sahip Hukuk Fakültesi mezunları başvurabilir. Adalet Bakanlığı tarafından yapılan merkezi sınava girme hakkına sahip olabilmek için, arabuluculuk eğitimini tamamladığını gösterir “Arabuluculuk Eğitimi Katılım Belgesi”nin alınması gerekmektedir.

84 saattir.

Eğitim Programının Ücreti

1.900,00 TL (KDV Dahil)

Eğitim Yeri

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Güney Yerleşke C Blok
Dumlupınar Mah. D100 Karayolu Üzeri No:98
34000 Kadıköy / İSTANBUL

BAŞVURU

Aşağıdaki FORMU'nu doldurarak umit.gezder@medeniyet.edu.tr adresine ekli dosya olarak gönderiniz.

İrtibat Telefonları

0216 280 33 33 (Santral)

14 Haziran - 01 Temmuz 2019

Asgari ve Azami Katılımcı Sayısı

15 - 25 Kişi

Eğitici(ler)

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyeleri ile diğer Fakültelerden ilgili Öğretim Üyeleri

Devam Durumu

Eğitime devam zorunludur. Mevzuatın izin verdiği oranda devamsızlık yapılabilir.

Katılım Belgesi

Bu Programa yeterli katılımı sağlayıp, Programı başarı ile tamamlayanlara Arabuluculuk Eğitimini Tamamladığını Gösterir “Arabuluculuk Eğitimi Katılım Belgesi” verilecektir.

NOT: Asgari sayıdaki başvuruya ulaşılmazsa eğitim programı açılmayacaktır, Adalet Bakanlığı'nın sınıf listesini onayı ile dersler başlayacaktır, zorunlu hallerde eğitim başlangıcı bir hafta ötelenebilir.

(IMUSEM302-27 Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi Sertifika Programı - 27 ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir.

Kredi kartı ile ödeme Ziraat Bankası Kendi Kartı Bankkart Combo'nun Kredi Kartı Özelliği Taşıyan Kartlarına Taksit Yapılabilir.

Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

Elden ödeme alınmamaktadır.

1. Adım: Aşağıdaki FORMU doldurarak umit.gezder@medeniyet.edu.tr adresine göndererek ön başvurunuzu yapınız.

2. Adım: Başvuru teyit e-postasını aldıktan sonra yukarıda belirtilen hesap numarasına ücretinizi yatırınız.

3. Adım: Ödeme dekontunuzu umit.gezder@medeniyet.edu.tr adresine e-posta yoluyla gönderiniz.

4. Adım: Ödeme dekontunun ulaştığına dair teyit e-postası, ders programı ve derslik bilgileri konulu eposta gönderilecektir. Kaydınız tamamlanmıştır.

Koordinatör

Prof. Dr. Ümit GEZDER