İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi Sertifika Programı - 01

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ

İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi Programı - 01

Eğitim Programı ve Katılımcılar

Adalet Bakanlığı tarafından İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi vermekle yetkilendirilen ve bir Devlet Üniversitesi olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesi, Sürekli Eğitim Merkezi aracılığıyla bu Programı yürütmektedir.

İlgili mevzuat gereği İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimine, Arabulucuk Siciline kayıtlı Arabulucular katılabilir.

24 saattir.

Eğitim Programının Ücreti

1.200,00 TL (KDV Dahil)

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde Arabuluculuk Temel Eğitimini alanlar için 1.000,00 TL (KDV Dahil)

Eğitim Yeri

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Güney Yerleşke C Blok
Dumlupınar Mah. D100 Karayolu Üzeri No:98
34000 Kadıköy / İSTANBUL

İrtibat Telefonları

0216 280 33 33 (Santral)

21 - 24 Kasım 2019

Asgari ve Azami Katılımcı Sayısı

15 - 30 Kişi

*Katılımcı sayısı 15 kişiden az olması durumunda, kural olarak, Eğitim Programı açılmayacaktır.

*İlk başvuran 30 kişiden sonraki başvurular, kural olarak, ancak 02.Grup Eğitimi için kabul edilebilecektir.

Eğitici(ler)

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyeleri ile diğer Fakültelerden ilgili Öğretim Üyeleri

Devam Durumu

Eğitime devam zorunludur. Mevzuatın izin verdiği oranda devamsızlık yapılabilir.

Katılım Belgesi

Bu Programa yeterli katılımı sağlayıp, Programı başarı ile tamamlayanlara Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı Yetkili Eğitim Kurumu olarak İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi onaylı Eğitimini Tamamladığını Gösterir “İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi Katılım Belgesi” verilecektir.
Koordinatör

Prof. Dr. Ümit GEZDER (İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi)

Fakülte: 0216 280 24 01

E-Posta: umit.gezder@medeniyet.edu.tr ; ugezder@hotmail.com

Sınav Bu Eğitim programı için sınav yapılmayacaktır.

NOT: Asgari sayıdaki başvuruya ulaşılmazsa eğitim programı açılmayacaktır, Adalet Bakanlığı'nın sınıf listesini onayı ile dersler başlayacaktır, zorunlu hallerde eğitim başlangıcı bir hafta ötelenebilir.

Eğitim Programı

Ders Saati

Ders Konusu

21 Kasım 2019 Perşembe

İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk / Bölüm 1

22 Kasım 2019 Cuma

İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk / Bölüm 2

23 Kasım 2019 Cumartesi

İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk / Uygulama Eğitimi

24 Kasım 2019 Pazar

İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk / Uygulama Eğitimi

NOT: Bu Programdaki derslerin yerleri, zorunluluk halinde değiştirilebilir. Zorunluluk halinde derslerin başlangıcı ötelenebilir.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi

İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi Programı - 01. Dönem Ön Kayıt Formu

Adı Soyadı

TC Kimlik Numarası

Doğum Tarihi ve Yeri

Mezun Olduğu Hukuk Fak.

Mezuniyet Yılı

Mesleği

Çalıştığı Kurumun Adı

Unvan/Görevi

Vergi Dairesi/Vergi No

İş Adresi

İş Telefonu ve Faksı

Tel:                                             Faks:

Cep Telefonu

E-posta

21.11.2019 - 24.11.2019

Eğitim Mekânı

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Güney Kampüsü C Blok, Kadıköy/İstanbul

Not: Formu eksiksiz biçimde doldurarak umit.gezder@medeniyet.edu.tr adresine ekli dosya olarak gönderiniz. Onay verildikten sonra ücreti ödeyerek evraklarla birlikte kayıt yaptırınız.

Yukarıda ve eklerde şahsıma ait olarak verilen bilgi ve belgelerin doğru olduğunu, eksik veya yanlış bilgi verildiğinin tespiti halinde her türlü sorumluluğun tarafıma ait olduğunu beyan ve taahhüt eder, kaydımın yapılması hususunda gereğini arz ederim.

... / ... / 2019

Adı ve Syadı

İMZA

(IMUSEM41-01 İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi Programı - 01 ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir.

Kredi kartı ile ödeme Ziraat Bankası Kendi Kartı Bankkart Combo'nun Kredi Kartı Özelliği Taşıyan Kartlarına Taksit Yapılabilir.

Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

Elden ödeme alınmamaktadır.

NOT

Programa kayıt olmak için ödeme yaptığınız halde geçerli bir sebepten programa devam edemeyecek olursanız, dersler başlamadan önce iade talebinde bulunanlara 50 TL kayıt ücreti kesildikten sonra kalan ücretin tamamı, iade edilecektir.

Koordinatör

Prof. Dr. Ümit GEZDER