İstanbul Medeniyet Üniversitesi 2. Üst Ekstremite Çivileme Kursu

Saat: 10.00 - 14.00

240,00 TL (KDV dahil)

Eğiticiler

Prof. Dr. Fuat AKPINAR (İMÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı)

Doç. Dr. M. Esat UYGUR (İMÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı)

Doç. Dr. Abdullah DEMİRTAŞ (İMÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı)

Op. Dr. Levent BERKEM (İMÜ Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi)

Op. Dr. Murat DEMİROĞLU (İMÜ Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi)

Op. Dr. Burak ÖZTURAN (İMÜ Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi)

Op. Dr. İsmail TÜRKMEN (İMÜ Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi)

Kontenjan 16 - 20 kişi
Koordinatör Doç. Dr. M. Esat UYGUR (İMÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı)
Eğitim Mekanı İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Kuzey Yerleşke Tıp Fakültesi

Ortopedi ve Travmatoloji hekimlerine güncel çivileme yaklaşımlarını öğretmek, İMÜ Ortopedi ve Travmataloji Kliniği öğretim üyeleri tarafından geliştirilen yeni tasarım ve implantların uygulamalarını öğretmek.

Ortopedi ve Travmatoloji asistan ve uzman hekimleri.

Başvuru Koşulları

Ortopedi ve Travmatoloji hekimi olmak, daha önceki eğitimden faydalanmamış olmak.

Devam Durumu

Derslere %100 devam zorunluğu vardır.

Prof. Dr. Fuat AKPINAR

Doç. Dr. M. Esat UYGUR

Doç. Dr. Abdullah DEMİRTAŞ

ÖZGEÇMİŞ

(IMUSEM234-01 İstanbul Medeniyet Üniversitesi 2. Üst Ekstremite Çivileme Kursu ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir.

Kredi kartı ile ödeme Ziraat Bankası Kendi Kartı Bankkart Combo'nun Kredi Kartı Özelliği Taşıyan Kartlarına Taksit Yapılabilir.

Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

Elden ödeme alınmamaktadır.

2. Adım: Başvuru teyit epostası aldıktan sonra yukarıda belirtilen hesap numarasına ücretinizi yatırınız.

3. Adım: Ödeme dekontunuzu imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta yoluyla gönderiniz.

4. Adım: Ödeme dekontunun ulaştığına dair teyit epostası ve ders programı ve derslik bilgileri konulu e-posta gönderilecektir. Kaydınız tamamlanmıştır.

Doç. Dr. M. Esat UYGUR

esatuygur@gmail.com