Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Tarafından Verilen

İDARİ PARA CEZALARI EĞİTİMİ

Eğitim

İMÜSEM213-03 Kişisel Verileri Koruma Kurumu Tarafından Verilen İDARİ PARA CEZALARI EĞİTİMİ

14 Nisan 2021 Çarşamba

4 Saat

10.00 - 14.00

350,00 TL (KDV Dahil)

Kontenjan 40
Koordinatör Dr. Öğr. Üyesi Halil ALTINDAĞ (İMÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü İdare Hukuku Anabilim Dalı)

Çevrim İçi

Programın Amacı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından verilen idari para cezaları ışığında hangi fiillerin idari yaptırıma tabi olduğu, uygulamada dikkat edilmesi gereken hususlar ve verilen cezalara ilişkin soruşturma usulü ve yargı yolu konusunda katılımcıların bilgi sahibi olması amaçlanmaktadır.

Hukukçular, doktorlar, diğer sağlık personeli, insan kaynakları personeli, bilişim sistemleri uzmanları, işverenler.

Yöntem

Eğitim, çevrim içi yapılacaktır.

Eğitimi tamamlayanlara “Katılım Belgesi” verilecektir.

(İdari Para Cezaları Eğitimi ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir.

Kredi kartı ile ödeme Ziraat Bankası Kendi Kartı Bankkart Combo'nun Kredi Kartı Özelliği Taşıyan Kartlarına Taksit Yapılabilir.

Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

Elden ödeme alınmamaktadır.

2. Adım: Başvuru teyit epostası aldıktan sonra yukarıda belirtilen hesap numarasına ücretinizi yatırınız.

3. Adım: Ödeme dekontunuzu imusem01@gmail.com - imusem@medeniyet.edu.tr adresine eposta yoluyla gönderiniz.

Dr. Öğr. Üyesi Halil ALTINDAĞ

halilaltindag19@gmail.com

halil.altindag@medeniyet.edu.tr

Başvuru, kayıt ve ücretler hakkında bilgi almak için