STEM Öğretmenliği Sertifika Programı

Saat: 09.00 - 17.00

Toplam 40 saat teorik bilgi, seminer, atölye ve çalıştay

850,00 TL (KDV dahil)

Dr. Fatih Mehmet COŞKUN (İMÜ Mühedislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Fizik Mühendisliği Bölümü Fizik Mühendisliği Anabilim Dalı)

Kontenjan 20
Koordinatör Dr. Fatih Mehmet COŞKUN (İMÜ Mühedislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Fizik Mühendisliği Bölümü Fizik Mühendisliği Anabilim Dalı)
Eğitim Mekanı İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Güney Yerleşke C Blok

Okullarında STEM (Science-Technology-Engineering-Math) eğitimi müfredatını uygulamak isteyenler için yetkinlik kazandırmak.

Okul öncesi, İlköğretim ve ortaöğretim öğretmenleri, öğretmen adayları, veliler.

Ölçme Değerlendirme Süreci

Program içeriğinde herhangi bir sınav planlanmamıştır. Yalnızca verilen eğitimler kapsamında ürün ortaya çıkacak bir yarışma tertip edilecektir.

Devam Durumu

Derslerin en az %50 devam zorunluğu vardır.

Eğitim Programı

Dr. Fatih Mehmet COŞKUN

ÖZGEÇMİŞ

(IMUSEM338-01 STEM Öğretmenliği Sertifika Programı ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir.

Kredi kartı ile ödeme Ziraat Bankası Kendi Kartı Bankkart Combo'nun Kredi Kartı Özelliği Taşıyan Kartlarına Taksit Yapılabilir.

Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

Elden ödeme alınmamaktadır.

3. Adım: Ödeme dekontunuzu imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta yoluyla gönderiniz.

Dr. Mehmet Fatih COŞKUN

fatihmehmetcoskun@gmail.com