Temel Bilirkişilik Eğitimi Sertifika Programı - 6 (HAFTASONU)

05.05.2019

Temel Bilirkişilik Eğitimi Sertifika Programı - 6 (HAFTASONU)

27 Nisan - 5 Mayıs 2019

24 Saat

Haftasonu: Cumartesi - Pazar

09.30 - 16.20

1.000,00 TL (KDV Dahil)

Kontenjan 24
Koordinatör Dr. Halil ALTINDAĞ (İMÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü İdare Hukuku Anabilim Dalı)

İMÜ Göztepe Güney Yerleşke C Blok

Program Açıklaması

Bilirkişilik Kanunu kapsamında Bilirkişilik Yönetmeliği 03/08/2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanmış ve yürürlüğe girmiştir. Bu yönetmelik kapsamında eğitim, bilirkişilik faaliyetinin yürütülmesi ile ilgili temel, teorik ve pratik bilgileri içermektedir.
5 Yıllık mesleki kıdeme sahip kişilerin katılabileceği eğitimler sonrasında almış oldukları Sertifika ile diğer şartları uygun ise Adli ve İdari Yargı Komisyon Başkanlıklarının ilanında belirtilen tarihlerde bilirkişilik yapmak üzere başvuruda bulunabileceklerdir.

Eğitim Çıktıları

Bu program, katılımcıların bilirkişilik faaliyetini yapılabilmeleri için gerekli olan temel eğitimi almalarını ve neticesinde başarılı olunması halinde katılım belgesine sahip olmalarını sağlar.

İlgili kanun ve yönetmeliklerce bilirkişi olma özelliklerine haiz ve beş yıllık mesleki kıdem kazanmış kişiler başvuru yapabilir.

Kayıt için Gerekli Belgeler

Diplomanın aslı ve fotokopisi,

Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi,

2 adet vesikalık fotoğraf,

Ödeme dekontu.

ÖN KAYIT FORMU sayfanın altına eklenmiştir.

NOT: Formu eksiksiz biçimde doldurarak imusem01@gmail.com adresine ekli dosya olarak gönderiniz. Onay verildikten sonra ücreti ödeyerek istenen belgeler ile kayıt yaptırınız.

Yöntem

Eğitim, yüzyüze ve uygulamalı olarak yapılacaktır.

Eğitimi tamamlayanlara “Katılım Belgesi” verilecektir. Sertifikalar elden imza karşılığı ya da kargo ile teslim edilecektir.

(IMUSEM327-06 Temel Bilirkişilik Eğitimi Sertifika Programı - 6 ücreti olduğunu belirtiniz.)

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir.

Kredi kartı ile ödeme Ziraat Bankası Kendi Kartı Bankkart Combo'nun Kredi Kartı Özelliği Taşıyan Kartlarına Taksit Yapılabilir.

Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

Elden ödeme alınmamaktadır.

2. Adım: Başvuru teyit epostası aldıktan sonra yukarıda belirtilen hesap numarasına ücretinizi yatırınız.

3. Adım: Ödeme dekontunuzu imusem@medeniyet.edu.tr - imusem01@gmail.com adresine eposta yoluyla gönderiniz.

Dr. Halil ALTINDAĞ

halilaltindag19@gmail.com

Başvuru, kayıt ve ücretler hakkında bilgi almak için

imusem01@gmail.com